csoportok

 

a közösség erejével

A közösségi lét emberi mivoltunk egyik alapvető szükséglete. A női körök ezen belül külön „varázserővel” vannak felruházva, mert a közösség ereje hatalmas. Felemel, megtart, támogat és biztonságot ad. Egy olyan csoport, ahol elfogadnak, ahol nem vagy egyedül, felszabadulást és erőt ad.

A 90 perces alkalmakon  számíthatsz önbizalmad növekedésére, gyökeresen átalakító felismerésekre és rengeteg támogatásra – bármilyen nehézséggel nézel szembe éppen.

Gyere el, mert érdemes! Hozd el a legjobb barátnődet is!

 

Andriska Rita

mindfulness coach, yin jóga oktató

 

 

saját élmény

A csoport magtartó, támogató erejét saját élményként tapasztaltam meg önismereti csoportokban és tanuló csoportokban egyaránt. Eleinte nem kedveltem. Különösen a bemutatkozó körök zavartak, amikor én beszéltem és mindenki rám figyelt. Idővel aztán azt tapasztaltam, hogy minél inkább megnyílok, annál inkább elfogadnak, megértenek. Ezekben a csoportokban jöttem rá, hogy mennyire hasonlóak vagyunk, függetlenül az éppen aktuális élethelyzetünktől. Hasonlóan érzünk, szeretünk, hasonló gondok, problémák vetnek árnyékot az életünkre. Függetlenül attól, hogy éppen sírunk vagy nevetünk, az érzés mindig ugyanaz: nem vagy egyedül! 

Ha szeretnéd megtapasztalni a csoport erejét, várlak szeretettel!

 

induló csoportok

Amennyiben szeretnél jelentkezni valamelyik csoportomba,
kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Használd végre a tudásod! csoport

Kifejezetten kezdő segítő szakemberek számára készített program, amely 6×3 óra keretében lehetőséget ad arra, hogy a korábban megszerezett tudás mellé a szakmai kilépéshez szükséges önbizalom és rutin is meglegyen.

Részleteket bővebben ITT találsz

mindfulness mini tanfolyam

A mindfulness gyakorlása segítségével egy tudatosabb és boldogabb élet megélésére nyílik lehetőséged.

4 hetes mini tanfolyamon elsajátítod azokat az alapgyakorlatokat, amelyek segítségével elkezdheted gyökeresen átalakítani az életed. 

További részletek: hamarosan

A tanfolyam ősztől lesz elérhető

életünk kincsei csoport

Erőforrás-csoport kisgyermeket nevelő szülőknek

A csoportba várlak szeretettel, ha úgy érzed:

 • nehezen éled meg a gyermeked megszületésével járó változásokat,
 • családtagjaid, baráti köröd eltávolodott a gyermeked születése után,
 • nehezen tudsz közösségekhez kapcsolódni,
 • saját céljaid túlságosan háttérbe szorultak, szakmai pályafutásod megtorpant,
 • szülőként olyan nehézségekkel nézel szembe, amelyekkel nehezen birkózol meg,
 • házasságodat nem várt kihívás elé állították a megváltozott körülmények,
 • szeretnél hasonló helyzetben levő szülők megértő hozzáállásából és hasznos tapasztalataiból erőt meríteni.

A csoport elsősorban a változásokból eredő nehézségek feldolgozását segíti. Ahhoz, hogy felszabadítsd erőtartalékaidat, hogy tisztábban lásd a lehetőségeidet és képes legyél gyakorlati lépéseket is megtenni, szükség van valami pluszra. Ez a csoport  biztonságos közegével és közösségi támogatásával meg tudja adni a szükséges pluszt. Az együttlétek, a közös élményfeldolgozás elősegíti a benned történő változás folyamatát.

Ebbe az önsegítő csoportba várlak szeretettel, ha tudod vállalni a folyamatos részvételt. A csoportfoglalkozások előre meghatározott időpontban lesznek megtartva.

Részvételi díj: 7 000 Ft/alkalom

 

veszteségek és ajándékok csoport

Erőforrás-csoport sérült gyermeket nevelő szülőknek

Magam is sérült gyermek szülője vagyok, így ez a téma a legmesszebbmenőkig szívügy a számomra. Ezzel a csoporttal támogatni kívánom minden sorstársamat. Tudom, hogy küzdeni megtanultál. És azt is tudom, hogy sokszor elfogy az erőd és gyakran érzed úgy, mintha elfogyna körülötted a levegő.

Ezzel a csoporttal egy megtartó erőtérbe hívlak, ahol egymást segítve, támogatva haladhatunk együtt, mégis a saját utunkon az életben. Ez a csoport biztonságos teret ad a nyitásra egy elfogadó, építő közösség erejével. Nem kell, hogy mindig, minden pillanatban tartsd magad és a környezeted! Engedd, hogy a közösség tartson és Te végre megpihenj.

A csoportba várlak szeretettel, ha érintve vagy az alábbi témákban:

 • nehezen éled meg a gyermeked fogyatékosságával járó változásokat,
 • családtagjaid, baráti köröd eltávolodott a gyermeked megszületése után,
 • nehezen tudsz közösségekhez kapcsolódni,
 • szembesültél már azzal, hogy a családod speciális élethelyzete értetlenséget, elutasítást vált ki egyes emberekből, amit nehéz feldolgozni,
 • saját céljaid túlságosan háttérbe szorultak, szakmai pályafutásod megtorpant,
 • szülőként olyan nehézségekkel nézel szembe, amelyekkel nehezen birkózol meg,
 • házasságodat nem várt kihívás elé állították a megváltozott körülmények,
 • szeretnél hasonló helyzetben levő szülők megértő hozzáállásából és hasznos tapasztalataiból erőt meríteni.

Várlak szeretettel ebbe a csoportba, ha az érintettség mellett vállalni tudod a rendszeres részvételt az alkalmakon. A csoportfoglalkozások előre meghatározott időpontokban lesznek megtartva.

Részvételi díj: 3 000 Ft/alkalom

 

stressz helyett bátorság csoport

Amikor a tartósan jelenlévő, felgyűlt stresszt elkezded feloldani, felszabadulnak az addig lekötött energiáid, a félelmeid oldódnak és a bátrabbik oldalad kap teret. A stressz annyira általánossá vált az életünkben, hogy már szinte fel sem tűnik, csak amikor a test tünetelni kezd, amikor eltűnik a bátorság, a kalandvágy, az életkedv. Bármennyire is furcsán hangzik, de a stressz nem más, mint felgyűlt és lefojtott energia, ami ki akar törni. Ezt a sárkányt nem legyőzni kell, hanem megszelíditeni. Amikor ez megtörténik, a stressz helyébe a bátorság, a bénultság helyébe a magabiztos nyugalom, a béke és a tetterő lép.

E csoportban a mindfulness segítségével, valamint a rejtőzve, de benned is ott élő bölcsesség felébresztésével állhatsz neki átalakítani a stresszt és a félelmeket. A csoport abban segít, hogy végre felfedezd azt a Végtelenül Bátor Nőt, aki valójában vagy!

Érdemes jönnöd, ha…

 • ha érzed magadon a stressz testi/lelki tüneteit.
 • úgy érzed, nem vagy képes dönteni, mert szorongat a világ.
 • a zaklatottságból végre átlépnél egy békés erőtérbe.

Részvételi díj: 7 000 Ft/alkalom

 

yin jóga mikrocsoport

Ha a női minőséged erejét a testeden keresztül szeretnéd felszabadítani, a yin jóga kiváló lehetőséget biztosít erre! A 2-3 fős mikrocsoportban személyre szabottan is tudok foglalkozni veled.

A  yin jóga nem torna, hanem egy komplex és felszabadító önismereti út.

Kérlek akkor jelentkezz, ha rendszeresen részt tudsz venni az előre megadott alkalmakon, mert csak így tudod megfelelően elsajátítani a módszert és csak így leszel képes haladni személyes átalakulásod folyamatában.

 

igényfelmérés

veszteségek és ajándékok

ERŐFORRÁS CSOPORT SÉRÜLT GYERMEKET NEVELŐ SZÜLŐKNEK
Ha téged is érint a téma, kérlek, hogy segítsd a munkámat azzal, hogy kitöltöd a pár perces kérdőívemet.

eszköztáram

Egy segítő, fejlesztő közös munka során sosem az eszköz az, ami működik, hanem te és én együtt, karöltve az élettel. Mindezek  tudatában is fontosnak tartom bemutatni, hogy milyen eszköztárral dolgozom, azok alapján, amelyek a legmeggyőzőbbek voltak számomra.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓK HELYSZÍNE SZEGED.
ONLINE KONZULTÁCIÓK IS ELÉRHETŐEK, ZOOM FELÜLETEN KERESZTÜL.

coaching szerető kedvességgel

A coaching olyan alkalmakat jelent, amikor együtt, beszélgetve, a jelenlegi helyzetedre, önmagadról meglévő tudásodra, belső erődre fókuszálva haladunk a céljaid felé. A terápiás folyamat ezzel szemben inkább a múlt terheit pakolja ki a képzeletbeli hátizsákból. A coachingot a terápiától többek között ez az "irányváltás" különbözteti meg.

Rengeteg fajta coaching irányzat van, én a mindfulness és a belőle fakadó szerető kedvesség eszköztárával dolgozom. Ennek alapja a nyitott, elfogadó és ítéletmentes közelítés, valamint az egyre tudatosabbá váló figyelem a jelen felé.

Ez a megközelítés Neked is tud segíteni túllendülni a veszteségeken és félelmeken. Felébreszti benned a bátorságot és a bizalmat az élethez, a folytatáshoz. Sőt, annak lehetőségét is megadja, hogy a saját életed mellett a környezetedben élőkét is szebbé tedd.

Engem ez az út arra tanított, hogy képes legyek elfogadni önmagam a magam tökéletlen valójában. Ez a szemléletváltás azóta is meghatároz.

Ezzel az ítéletmentes, figyelemmel teli szerető kedvességel várlak konzultációra, tanácsadásra és csoportjaimba.

Remélem, hamarosan találkozunk!

 

mindfulness

A Mindfulness Coaching során a fókuszt arra helyezzük, hogy hogyan tudjuk a mindennapokban egyre könnyebben életünk részévé tenni a mindfulnesst, a jelenben létező szerető tudatosságot.

Foglalkozunk az éberség kifejezésével, légzőgyakorlatokkal, relaxációval, az érzéseink megfigyelésével. Legfontosabb azonban a szerető kedvesség, ítélkezésmentesség és elfogadás, mint szemléletmód elsajátítása.

A mindfulness coaching folyamat jótékony hatásai:

 • jobb összpontosítás
 • több energia
 • kevesebb stressz
 • belső béke, nyugalom
 • több türelem
 • könnyebb elfogadás
 • szeretetteljes kapcsolatok
 • javuló empátia
 • nagyobb kreativitás
 • tudatos döntések
 • javuló testi- lelki jóllét

A tudatos jelenlét elsajátítása egy hosszabb folyamat. Mindfulness Coaching esetén 8 alkalomban állapodunk meg, egy alkalom hossza 75- 90 perc. Ezen idő szükséges a mindfulness technikák elsajátításához.

Egy lépés, hogy könnyebbé és szeretettel telivé varázsoljuk az életünket...

ultrarövid terápiás konzultáció®

Az Ultrarövid Terápiás Konzultáció® egy intenzív egyéni konzultációs módszer.

 1. GYORS, mert egyetlen másfél-két órás (személyes vagy online) találkozásról beszélünk.
 2. MÉLY, mert azzal és csak azzal foglalkozunk, ami a leglényegesebb és ezt olyan intenzíven tesszük, amennyire lehetséges.
 3. HATÉKONY, mert ebben a rövid időkeretben igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépések tenni a vágyott változás felé.

Az Ultrarövid Terápiás Konzultáció® a mai kor emberének szól, akinek számít az idő, akinek nem hosszú pszichoterápiára vagy más egészségügyi kezelésre van szüksége, hanem arra, hogy:

 • önmagában és az életében jobban eligazodjon

 • felismerje, mi akadályozza leginkább az egészséghez, harmóniához vezető útján

 • el tudja engedni, amire már nincs szüksége és bátran egy új útra induljon

 • és ehhez kapjon egy jó irányt és egy megfelelő lendületet.

Akkor igazán hasznos egy ilyen találkozás, ha

 • gyorsan rátapintunk a lényegre,

 • feltárjuk a felszíni problémák rejtett mozgatórugóit,

 • helyben megtesszük az első gyakorlati lépést, ami a feloldás felé mozdítja a folyamatokat.

Az Ultrarövid Terápiás Konzultáció® elméleti és gyakorlati módját személyesen Dr. Buda Lászlótól, a módszer kidolgozójától tanultam.

yin jóga

A yin yoga nemcsak mozgás, sokkal több annál. A yin jóga gyakorlásával egy komplex önismereti útra lépsz a tested és a mozgás/mozdulatlanság segítségével. A yin gyakorlás alkalmain a külvilág ingerei felől újra meg újra önmagad felé fordítod a figyelmed. Lépésről lépésre fedezed fel érzéseidet, érzeteidet.

Hogy érzi magát a tested, mivel foglalkozik az elméd?

Ez a megközelítés teljes mértékben egybecseng a mindfulness alapjaival és a a coaching befogadó, szeretetteli irányával. Mindez nem meglepő, mivel mindhárom út a keleti filozófiai irányokból merít. A yin jóga a testen és a légzésen keresztül segít felfedezni önmagad és a külvilág egységét.

FIGYELEM!

Tevékenységeim során nem végzek gyógyító, terápiás tevékenységet, nem adok kezeléseket. A közös munkát akkor tudom vállalni, ha nem szenvedsz mentális vagy pszichés betegségben. Ha igen, ezekre szakosodott szakember segítségét vedd igénybe!

szolgáltatások
díjai

[et_pb_wc_title product="935" _builder_version="4.17.4" _module_preset="default" header_font="Montserrat|||on|||||" header_text_align="center" header_text_color="#00005E" header_font_size="16px" min_height="17px" custom_margin="||10px|||" global_colors_info="{}"][/et_pb_wc_title][et_pb_wc_price product="935" _builder_version="4.17.4" _module_preset="default" body_font="Cormorant Unicase|700|||||||" body_font_size="31px" text_orientation="center" custom_margin="||12px|||" global_colors_info="{}"][/et_pb_wc_price][et_pb_wc_add_to_cart product="935" show_quantity="off" show_stock="off" _builder_version="4.17.4" _module_preset="default" custom_button="on" custom_margin="||29px|||" global_colors_info="{}"][/et_pb_wc_add_to_cart]
[et_pb_wc_title product="934" _builder_version="4.17.4" _module_preset="default" header_font="Montserrat|||on|||||" header_text_align="center" header_text_color="#00005E" header_font_size="16px" custom_margin="||6px|||" global_colors_info="{}"][/et_pb_wc_title][et_pb_wc_price product="934" _builder_version="4.17.4" _module_preset="default" body_font="Cormorant Unicase|700|||||||" body_font_size="31px" text_orientation="center" custom_margin="||11px|||" global_colors_info="{}"][/et_pb_wc_price][et_pb_wc_add_to_cart product="934" show_quantity="off" show_stock="off" _builder_version="4.17.4" _module_preset="default" custom_button="on" global_colors_info="{}"][/et_pb_wc_add_to_cart]