tudatos boldogság

egy boldog élet felépítése a mindfulness segítségével

a boldogság lehet választás kérdése!

A boldogság nem egy elérendő cél, hanem az életben megélt apró pillanatok. Nem szükséges, hogy boldogság egy tünékeny illúziót jelentsen számodra, ami hol felbukkan, majd eltűnik az életedben. A boldogság lehet maradandó és igenis választható ez az út is.  A tudatosan választott boldogság a tudatosan megélt pillanatok folyamata. E pillanatokat némi gyakorlás után bármikor képes leszel előhívni. Egyedül te döntöd el, mire figyelsz és minek tulajdonítasz jelentőséget.

most azonnal, önállóan!

Ez a 22 oldalas gyakorlófüzet betekintést enged a mindfulness világába. Egyszerű gyakorlatokon keresztül megtapasztalhatod, mit jelent a tudatos jelenlét a gyakorlatban.

A hanganyag egy vezetett mindfulness gyakorlat, hogy minél jobban elmélyedhess az élményben.

a munkafüzet segítségével:

erősíteni tudod a fókuszált figyelmet és az összeszedettséget
megtanulsz másképp figyelni a testedre
tudatosabbá teszed az étkezésed
fejleszted az ítéletmentes megfigyelés képességét

 

mindfulness coaching

7+1 tudatos lépés a vágyott jövőd felé

A mindfulness coaching segíteni tud abban, hogy megértsd a jelen helyzeted összefüggéseit és a rutinszerű reakciók helyett végre tudatosan halad a vágyott jövőd felé.

A folyamat során megtanulod a szerető kedvesség alkalmazását az élet minden területén, önmagad felé is.  A 8 alkalom elég arra, hogy gyakorlati lépések segítségével elmozdulj a harmónia, a belső béke és a nagyobb tudatosság által a céljaid felé.

A szerető kedvesség, a feltétel nélküli elfogadás részemről is jelen lesz feléd és önmagam felé is, amikor együtt dolgozunk.

Testtudatosság-gyakorlatokkal, légzőgyakorlatokkal és meditációval is segítem a coaching ülések folyamatát. Miközben haladunk a külső célok elérése felé egy ítélkezésmentes és biztonságos folyamatban.

Egy mindfulness coaching folyamat 7+1 alkalomból áll, heti 1x 90 perc. A csomag díja csak 7 konzultáció ára, az utolsó alkalom ajándék.

Andriska Rita

mindfulness coach, tréner, yin jóga oktató

egyéni konzultációk

Igenis van hatalmad! Van hatalmad eldönteni, hogy ebben a pillanatban a boldogságot vagy a szenvedést választod. És hatalmadban áll a következő pillanatban is dönteni ugyanerről. Amikor elkezdesz felelősséget vállalni a boldogságodért egyre több boldog pillanatnak leszel részese. Végül e pillanatok egyetlen folyammá állnak össze, amiben szabadon áramolhatsz. A kulcsot a tudatosság jelenti.

Ezt a kulcsot adom a kezedbe a konzultációkon, amelyeken a mindfulness-en túl sok hatékony eszközzel tudlak támogatni.

eszköztáram

Egy segítő, fejlesztő közös munka során sosem az eszköz az, ami működik, hanem te és én együtt, karöltve az élettel. Mindezek  tudatában is fontosnak tartom bemutatni, hogy milyen eszköztárral dolgozom, azok alapján, amelyek a legmeggyőzőbbek voltak számomra.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓK HELYSZÍNE SZEGED.
ONLINE KONZULTÁCIÓK IS ELÉRHETŐEK, ZOOM FELÜLETEN KERESZTÜL.

coaching szerető kedvességgel

A coaching olyan alkalmakat jelent, amikor együtt, beszélgetve, a jelenlegi helyzetedre, önmagadról meglévő tudásodra, belső erődre fókuszálva haladunk a céljaid felé. A terápiás folyamat ezzel szemben inkább a múlt terheit pakolja ki a képzeletbeli hátizsákból. A coachingot a terápiától többek között ez az „irányváltás” különbözteti meg.

Rengeteg fajta coaching irányzat van, én a mindfulness és a belőle fakadó szerető kedvesség eszköztárával dolgozom. Ennek alapja a nyitott, elfogadó és ítéletmentes közelítés, valamint az egyre tudatosabbá váló figyelem a jelen felé.

Ez a megközelítés Neked is tud segíteni túllendülni a veszteségeken és félelmeken. Felébreszti benned a bátorságot és a bizalmat az élethez, a folytatáshoz. Sőt, annak lehetőségét is megadja, hogy a saját életed mellett a környezetedben élőkét is szebbé tedd.

Engem ez az út arra tanított, hogy képes legyek elfogadni önmagam a magam tökéletlen valójában. Ez a szemléletváltás azóta is meghatároz.

Ezzel az ítéletmentes, figyelemmel teli szerető kedvességel várlak konzultációra, tanácsadásra és csoportjaimba.

Remélem, hamarosan találkozunk!

 

mindfulness

A Mindfulness Coaching során a fókuszt arra helyezzük, hogy hogyan tudjuk a mindennapokban egyre könnyebben életünk részévé tenni a mindfulnesst, a jelenben létező szerető tudatosságot.

Foglalkozunk az éberség kifejezésével, légzőgyakorlatokkal, relaxációval, az érzéseink megfigyelésével. Legfontosabb azonban a szerető kedvesség, ítélkezésmentesség és elfogadás, mint szemléletmód elsajátítása.

A mindfulness coaching folyamat jótékony hatásai:

 • jobb összpontosítás
 • több energia
 • kevesebb stressz
 • belső béke, nyugalom
 • több türelem
 • könnyebb elfogadás
 • szeretetteljes kapcsolatok
 • javuló empátia
 • nagyobb kreativitás
 • tudatos döntések
 • javuló testi- lelki jóllét

A tudatos jelenlét elsajátítása egy hosszabb folyamat. Mindfulness Coaching esetén 8 alkalomban állapodunk meg, egy alkalom hossza 75- 90 perc. Ezen idő szükséges a mindfulness technikák elsajátításához.

Egy lépés, hogy könnyebbé és szeretettel telivé varázsoljuk az életünket…

ultrarövid terápiás konzultáció®

Az Ultrarövid Terápiás Konzultáció® egy intenzív egyéni konzultációs módszer.

 1. GYORS, mert egyetlen másfél-két órás (személyes vagy online) találkozásról beszélünk.
 2. MÉLY, mert azzal és csak azzal foglalkozunk, ami a leglényegesebb és ezt olyan intenzíven tesszük, amennyire lehetséges.
 3. HATÉKONY, mert ebben a rövid időkeretben igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépések tenni a vágyott változás felé.

Az Ultrarövid Terápiás Konzultáció® a mai kor emberének szól, akinek számít az idő, akinek nem hosszú pszichoterápiára vagy más egészségügyi kezelésre van szüksége, hanem arra, hogy:

 • önmagában és az életében jobban eligazodjon

 • felismerje, mi akadályozza leginkább az egészséghez, harmóniához vezető útján

 • el tudja engedni, amire már nincs szüksége és bátran egy új útra induljon

 • és ehhez kapjon egy jó irányt és egy megfelelő lendületet.

Akkor igazán hasznos egy ilyen találkozás, ha

 • gyorsan rátapintunk a lényegre,

 • feltárjuk a felszíni problémák rejtett mozgatórugóit,

 • helyben megtesszük az első gyakorlati lépést, ami a feloldás felé mozdítja a folyamatokat.

Az Ultrarövid Terápiás Konzultáció® elméleti és gyakorlati módját személyesen Dr. Buda Lászlótól, a módszer kidolgozójától tanultam.

yin jóga

A yin yoga nemcsak mozgás, sokkal több annál. A yin jóga gyakorlásával egy komplex önismereti útra lépsz a tested és a mozgás/mozdulatlanság segítségével. A yin gyakorlás alkalmain a külvilág ingerei felől újra meg újra önmagad felé fordítod a figyelmed. Lépésről lépésre fedezed fel érzéseidet, érzeteidet.

Hogy érzi magát a tested, mivel foglalkozik az elméd?

Ez a megközelítés teljes mértékben egybecseng a mindfulness alapjaival és a a coaching befogadó, szeretetteli irányával. Mindez nem meglepő, mivel mindhárom út a keleti filozófiai irányokból merít. A yin jóga a testen és a légzésen keresztül segít felfedezni önmagad és a külvilág egységét.

FIGYELEM!

Tevékenységeim során nem végzek gyógyító, terápiás tevékenységet, nem adok kezeléseket. A közös munkát akkor tudom vállalni, ha nem szenvedsz mentális vagy pszichés betegségben. Ha igen, ezekre szakosodott szakember segítségét vedd igénybe!

szolgáltatások
díjai