önbizalom építés

…mert a vágyott élethez az önbizalmon keresztül vezet az út

mennyire vagy képes hinni magadban?

Az önbizalom a saját magadba vetett hitet jelenti. Azt a belső erőt és bizalmat önmagad felé, ami képessé tesz arra, hogy elérd a céljaidat. Az, hogy mennyi önbizalmad van az életed minden területén megmutatkozik: a munkádban, a párkapcsolatodban, és egyéb emberi kapcsolataidban is. Önbizalommal tele pozitívan tekintesz a jövőd felé. Ha sikeres, boldog és elégedett életre vágysz, és ha valóban szeretnéd megtalálni a lelki békéd, érdemes az önbizalmad, önértékelésed fejlesztésével kezdeni.

Önbizalommal telve sokkal többre vagy képes, mint gondolnád!

most azonnal, önállóan!

Ez a 36 oldalas nyomtatható munkafüzet önállóan feldolgozható a saját tempódban, 3-6 hét alatt.  Tematikus feladatok segítségével végre szilárd alapokra helyezheted az önbizalmadat. Az elméleten túl képes leszel megvalósítható, gyakorlati lépésekben haladni afelé az élet felé, amelyet önbizalommal telve akár már most is élhetnél.

a munkafüzet segítségével:

áttekinted a jelenlegi helyzeted,
felismered az erősségeidet és hinni kezdesz bennük,
tudatosabbá válsz a fejlesztést igénylő területeidre és nekiállsz megerősíteni azokat,
önbizalommal telten felépíted a vágyott jövődet,
megtervezed az odavezető utat
és járni kezdesz rajta!

 

önbizalom coaching

önálló munka + 3 alkalom együtt

Önbizalomfejlesztő coaching keretében 3 alkalommal élethelyzetedre és személyiségedre szabva dolgozunk együtt, miközben a munkafüzet segítségével önállóan is haladsz átalakulásod útján. 

A 3 együtt töltött alkalom turbógombot jelent a változáshoz! A 90 perces alkalmak történhetnek személyesen a szegedi 9 Élet Központban vagy az online térben, a saját otthonod kényelmében.

Ha ezt a csomagot választod, megkapod ajándékba az Önbizalommal a vágyott élet felé munkafüzetet is.

Andriska Rita

mindfulness coach, tréner, yin jóga oktató

egyéni konzultációk

Ha ezt az oldalt böngészed, egész biztosan tiszában vagy azzal, hogy önbizalom nélkül lehetetlen boldog és elégedett életet élni. Azt már kevesebben tudják, hogy az önbizalom nem a kevesek kiváltsága, hanem egy felépíthető, megszerezhető készség, amely radikálisan képes jobbá tenni az életedet.

Egyéni konzultációk keretében változatos eszköztárral segítek elhárítani a közted és az önbizalmad között tornyosuló akadályokat. Együtt keressük meg azokat az erőforrásokat, amelyeket tudatosítva képessé válsz letenni az önmagad felé való bizalom szilárd alapjait.

E folyamat általában 6-10 alkalmat igényel.

Ne feledd! Amikor önmagadba fektetsz – különösen, ha az önbizalmad a tét – az a legjobb befektetés!

eszköztáram

Egy segítő, fejlesztő közös munka során sosem az eszköz az, ami működik, hanem te és én együtt, karöltve az élettel. Mindezek  tudatában is fontosnak tartom bemutatni, hogy milyen eszköztárral dolgozom, azok alapján, amelyek a legmeggyőzőbbek voltak számomra.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓK HELYSZÍNE SZEGED.
ONLINE KONZULTÁCIÓK IS ELÉRHETŐEK, ZOOM FELÜLETEN KERESZTÜL.

coaching szerető kedvességgel

A coaching olyan alkalmakat jelent, amikor együtt, beszélgetve, a jelenlegi helyzetedre, önmagadról meglévő tudásodra, belső erődre fókuszálva haladunk a céljaid felé. A terápiás folyamat ezzel szemben inkább a múlt terheit pakolja ki a képzeletbeli hátizsákból. A coachingot a terápiától többek között ez az „irányváltás” különbözteti meg.

Rengeteg fajta coaching irányzat van, én a mindfulness és a belőle fakadó szerető kedvesség eszköztárával dolgozom. Ennek alapja a nyitott, elfogadó és ítéletmentes közelítés, valamint az egyre tudatosabbá váló figyelem a jelen felé.

Ez a megközelítés Neked is tud segíteni túllendülni a veszteségeken és félelmeken. Felébreszti benned a bátorságot és a bizalmat az élethez, a folytatáshoz. Sőt, annak lehetőségét is megadja, hogy a saját életed mellett a környezetedben élőkét is szebbé tedd.

Engem ez az út arra tanított, hogy képes legyek elfogadni önmagam a magam tökéletlen valójában. Ez a szemléletváltás azóta is meghatároz.

Ezzel az ítéletmentes, figyelemmel teli szerető kedvességel várlak konzultációra, tanácsadásra és csoportjaimba.

Remélem, hamarosan találkozunk!

 

mindfulness

A Mindfulness Coaching során a fókuszt arra helyezzük, hogy hogyan tudjuk a mindennapokban egyre könnyebben életünk részévé tenni a mindfulnesst, a jelenben létező szerető tudatosságot.

Foglalkozunk az éberség kifejezésével, légzőgyakorlatokkal, relaxációval, az érzéseink megfigyelésével. Legfontosabb azonban a szerető kedvesség, ítélkezésmentesség és elfogadás, mint szemléletmód elsajátítása.

A mindfulness coaching folyamat jótékony hatásai:

 • jobb összpontosítás
 • több energia
 • kevesebb stressz
 • belső béke, nyugalom
 • több türelem
 • könnyebb elfogadás
 • szeretetteljes kapcsolatok
 • javuló empátia
 • nagyobb kreativitás
 • tudatos döntések
 • javuló testi- lelki jóllét

A tudatos jelenlét elsajátítása egy hosszabb folyamat. Mindfulness Coaching esetén 8 alkalomban állapodunk meg, egy alkalom hossza 75- 90 perc. Ezen idő szükséges a mindfulness technikák elsajátításához.

Egy lépés, hogy könnyebbé és szeretettel telivé varázsoljuk az életünket…

ultrarövid terápiás konzultáció®

Az Ultrarövid Terápiás Konzultáció® egy intenzív egyéni konzultációs módszer.

 1. GYORS, mert egyetlen másfél-két órás (személyes vagy online) találkozásról beszélünk.
 2. MÉLY, mert azzal és csak azzal foglalkozunk, ami a leglényegesebb és ezt olyan intenzíven tesszük, amennyire lehetséges.
 3. HATÉKONY, mert ebben a rövid időkeretben igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépések tenni a vágyott változás felé.

Az Ultrarövid Terápiás Konzultáció® a mai kor emberének szól, akinek számít az idő, akinek nem hosszú pszichoterápiára vagy más egészségügyi kezelésre van szüksége, hanem arra, hogy:

 • önmagában és az életében jobban eligazodjon

 • felismerje, mi akadályozza leginkább az egészséghez, harmóniához vezető útján

 • el tudja engedni, amire már nincs szüksége és bátran egy új útra induljon

 • és ehhez kapjon egy jó irányt és egy megfelelő lendületet.

Akkor igazán hasznos egy ilyen találkozás, ha

 • gyorsan rátapintunk a lényegre,

 • feltárjuk a felszíni problémák rejtett mozgatórugóit,

 • helyben megtesszük az első gyakorlati lépést, ami a feloldás felé mozdítja a folyamatokat.

Az Ultrarövid Terápiás Konzultáció® elméleti és gyakorlati módját személyesen Dr. Buda Lászlótól, a módszer kidolgozójától tanultam.

yin jóga

A yin yoga nemcsak mozgás, sokkal több annál. A yin jóga gyakorlásával egy komplex önismereti útra lépsz a tested és a mozgás/mozdulatlanság segítségével. A yin gyakorlás alkalmain a külvilág ingerei felől újra meg újra önmagad felé fordítod a figyelmed. Lépésről lépésre fedezed fel érzéseidet, érzeteidet.

Hogy érzi magát a tested, mivel foglalkozik az elméd?

Ez a megközelítés teljes mértékben egybecseng a mindfulness alapjaival és a a coaching befogadó, szeretetteli irányával. Mindez nem meglepő, mivel mindhárom út a keleti filozófiai irányokból merít. A yin jóga a testen és a légzésen keresztül segít felfedezni önmagad és a külvilág egységét.

FIGYELEM!

Tevékenységeim során nem végzek gyógyító, terápiás tevékenységet, nem adok kezeléseket. A közös munkát akkor tudom vállalni, ha nem szenvedsz mentális vagy pszichés betegségben. Ha igen, ezekre szakosodott szakember segítségét vedd igénybe!

szolgáltatások
díjai