boldogságnapló

Boldog vagy? Igen? Akkor jó! Szerencsés vagy!
Vagy inkább tudatos. Mert a boldogság választás, a Te választásod.
Boldog akarsz lenni?  Akkor az leszel.

 

Ez ennyire egyszerű.

Vannak azonban nehezebb napok… Ilyenkor jó lenne valami, ami segít, valami, ami emlékeztet, hogy újra a boldogságot válaszd! Tini koromban naplót írtam. Lakat is volt rajta, ahogyan az egy titkos naplón lenni szokott. Majd annyira magával ragadott az élet és úgy maga alá gyűrt, hogy elfelejtettem boldog lenni. Naplót sem írtam azóta, mert nem volt rá időm. Érted? Nem volt időm magamra, a gondolataimra, a boldogságra! Jó sok év telt el így, de jobb későn, mint soha! – így tartja a mondás is. Szóval hoztam egy döntést: Boldog leszek és naplót írok. Sőt! A kettőt együtt: Boldogságnaplót.

Tudom, merész gondolat ebben a zűrzavaros és negatív világban. De éppen ezért van erre MOST a legnagyobb szükség: egy boldogságnaplóra magamnak és talán neked is. Szeretnél boldog lenni? Akkor válaszd a boldogságot! Vezess boldogságnaplót!❣️ Neked van boldogságnaplód? Ha igen, akkor Te már tudod a titkot! De ha még nincs és szeretnéd, Neked adom az enyémet.

 

Ez a 34 oldalas napló egy kis elgondolkodtató és örömteli játékra hív. Azért készítettem, hogy a mindennapjaidban egyre több boldog pillanatot legyél képes felfedezni.

Egy olyan „játékra” hívlak, amit én magam is naponta csinálok, újra meg újra a pillanat szépségére terelve a figyelmemet. Ez a gyakorlat alapjaiban változtatta meg a nézőpontomat.

Ez a napló ingyenesen elérhető a számodra. Mindössze a nevedet és az email címedet add meg kérlek a letöltéshez.

FIGYELEM! Kérlek figyelj arra, hogy a feliratkozásodat meg kell erősítened. A megerősítő email lehetséges, hogy a spam folderedben landol. Kérlek állítsd be az info@9elet.hu címemet biztonságos emailnek, hogy minden levelet, köztük a Boldogságnapló letöltési linkjét is megkapd!

A boldogságnapló letöltésével felkerülsz a levelező listámra, így nem maradsz le semmi fontos dologról. Ha pedig mégsem szeretnél levelet kapni, bármikor leiratkozhatsz.