Csendes figyelem (60 perc)

Termékeim és szolgáltatásaim megvásárlása csak magánszemélyként lehetséges.
Köszönöm megértésed!
Andriska Rita

Hányszor fordult elő veled, hogy történt  valami, amit úgy éreztél, meg kell osztanod valakivel? Bármi, ami jól alakult az életedben, amitől boldog voltál, de az, akinek elmondtad, nem tudott veled őszintén örülni. Történt már olyan, hogy  meséltél magadról,  és a beszélgetőpartnered pár perc után úgy érezte, hozzá kell szólnia a témához? Innentől kezdve lekötötték a saját dolgai és már nem volt képes figyelni rád.

Még nehezebb lehetett, ha valami fájó, kellemetlen érzésedben nem kaptál figyelmet és megértést. Előfordult már veled, hogy még be sem fejezted a történeted és már az övét hallgattad? Ugye ismerős? Sajnos nagyon gyakran csúsznak el a fentiekhez hasonló módon a beszélgetések. Szinte mindenki átéli ezt a mindennapi kommunikációnkban, mert az átlagos kommunikáció sok esetben így működik.

Segítő szakemberként  megtanultam a csend erejét. Tudom milyen fontos az értő, támogató figyelem, a “nem vagy egyedül” érzése.

Sokan félnek a terápiától, a coachingtól, vagy egyszerűen csak nem akarnak elköteleződni egy hosszú folyamatra. Ugyanakkor a türelmes, támogató figyelemre, meghallgatásra mindenkinek szüksége van. Itt vagyok. Meghallgatlak. Figyelek. Nem ítélkezem, nem mondok véleményt. Egyszerűen csak  jelen vagyok számodra, ha szükséged van rá.

9 000 Ft